Empresas, comercios y servicios de Castellón y provincia Noticias de Castellón y provincia Eventos de  Castellón y provincia Agenda de Castellón y provincia Galerías fotográficas de Castellón y provincia Imprime tus fotos de vivecastellon.com
Noticias » Festivales » Arriben les entrades de dia del Feslloc 2023

NOTICIAS DE CASTELLóN Y PROVINCIA « volver

06 - 06 - 23, Benlloch

Arriben les entrades de dia del Feslloc 2023

Arriben les entrades de dia del Feslloc 2023
● El festival de música en valencià de Benlloc dona l’opció d’anar dies solts

● La mesura s’uneix a les dues línies d’autobusos des d’Alacant i València


Les persones que podien anar únicament un dia al Feslloc estan d’enhorabona. El festival ha posat en venda les entrades per poder anar únicament un dia. Una mesura que permetrà que la gent puga assistir als concerts que més vulga. Els preus d’aquestes entrades oscil·len entre els 20 i els 25 euros.

Per a qui decidisca anar dijous, es trobaran amb JazzWoman com a cap de cartell. Altres artistes com Esther, captaran l’atenció de tota l’audiència després de l’èxit del seu primer disc de llarga durada. Pepet i Marieta, uns clàssics de la música en valencià s’uniran a una festa on també trobarem forces emergents de la mà d’Oceäns. Mo’Roots també torna després d’haver presentat nous temes, així com Niuss, que també va publicar “Macedònia”, el seu primer disc.

Si prefereixes anar al Feslloc el divendres, podràs gaudir de l’espectacle de Roba Estesa, però això no serà tot, ja que molts més noms se sumaran a la festa d’aquest dia. Smoking Souls farà una parada dins de la seua gira ‘Flors i Finals’ i cantautores com Neus Ferri, La Pepa o Cesk Freixas ens emocionaran amb les seues lletres. The Tyets baixaran des de Mataró a animar la festa amb el seu “Epic Solete” mentre que el rap està assegurat de la mà de Malparlat i Aina Koda.

Per a tancar el cap de setmana, els que puguen anar el dissabte hauran de tindre clar que els xics de La Fúmiga seran uns dels protagonistes de la nit, però no seran els únics. Auxili també estarà present aquest últim dia de festival acompanyat d’un grup tan mític com Carraixet, que té l’honor de ser el grup més longeu del País Valencià. També hi haurà espai per a les últimes incorporacions al panorama musical valencià amb la presència de La Maria, Kela i Colomet, que arriben amb molta força per a quedar-se. ZETAK, des de Navarra ens farà una visita per delectar-nos amb les seues cançons. Tito Pontet segur que aconseguirà animar-nos amb el seu estil musical i, per descomptat, Maluks, ens presentarà el seu últim treball “Cor i Foc”.

També podrem conéixer aviat les diferents activitats que acompanyaran els dies de festival, així com els campionats esportius, les diferents xarrades i propostes culturals als quals els festivalers estan més que convidats.

Però això no és tot, perquè, a més de la confirmació de les diferents entrades per dies cal recordar que per a totes aquelles persones que aniran a tot el festival hi ha disponibles dues rutes d’autobús, una des de València i altra des d’Alacant, per arribar a Benlloc. Pròximament, s’espera la confirmació d’una tercera ruta per a tots els assistents que vulguen anar des de Castelló. Si vols, pots comprar el teu bitllet dins d’aquest enllaç.

Les entrades per dies es poden comprar dins de la web del festival i estan disponibles a partir de 20 euros. També, per a aquells que volen viure tota l’experiència del Feslloc també queden entrades per a gaudir tot el cap de setmana del 6, 7 i 8 de juliol.

La finalidad de vivecastellon.com es contar lo que sucede en Castellón y provincia a través de las imágenes. Si desea realizar alguna observación o reparo sobre las mismas, envíe un correo a info@vivecastellon.com

© 2024 vivecastellon.com | Noticias Castellón | C/ La Olivera, 5 - portal 1 - 1B - 12005 Castellón | Tel. 609 605 564 - 650 977 277 | AVISO LEGAL | portada | Nuestros anunciantes     facebook vivecastellon.com   twitter  @vivecastellon   Instagram vivecastellon_pepelorite