Empresas, comercios y servicios de Castellón y provincia Noticias de Castellón y provincia Eventos de  Castellón y provincia Agenda de Castellón y provincia Galerías fotográficas de Castellón y provincia Imprime tus fotos de vivecastellon.com
Noticias » Música, conciertos » Barroquíssims, concert de L´Estança Harmònica

NOTICIAS DE CASTELLóN Y PROVINCIA « volver

02 - 05 - 21, Castelló

Barroquíssims, concert de L´Estança Harmònica

Barroquíssims, concert 1 de maig de L´Estança Harmònica
Dissabte 1 de maig, a l'Església de Sant Vicent Ferrer de Castelló, Barroquíssims, festa barroca amb vestuari d'época. Concert número 100 de L'Estança Harmònica.

L'Estança Harmònica és una formació musical vocal i instrumental formada en el 2007 amb la vocació de recrear fonamentalment música dels segles XVII i XVIII amb criteris d’època. En cada projecte musical pretén reproduir fidelment l’estil i els criteris musicals del moment en què es va escriure la música interpretada, tant a través dels instruments (construïts o adaptats segons els de l’època) com amb la tècnica interpretativa.

Barroquíssims, concert de L´Estança Harmònica
L’Estança Harmònica integra músics valencians, la majoria de la Plana. Tots han compaginat l’activitat professional docent amb la realització de concerts i una formació musical contínua exigent i especialitzada, tant en l’estat espanyol com en l’estranger. Entre els seus formadors podem citar Enrique Palomares, M. Tampere-Bezrodny, Vasko Vassilev, Bruno Vidal, Hiro Kurosaki, Olivia Centurioni, Lluís Claret, Sergi Boadella, Flavio Ferri-Benedetti, Joan Ferrer Serra, Lambert Climent, Caridad Zarzo, Yolanda Monsergas, Paul Cortese, Josep Domènech, Alfredo Bernardini o J. Vicent Giner. Així mateix, compaginen els concerts de L’Estança Harmònica amb la participació en altres formacions musicals com ara Stylus Cubicularis, l’Orquestra Simfònica de Castelló, Nouarcs o l’Orquestra Supramúsica.

El nom Barroquíssims, per definició, una declaració de passió pel Barroc.
L’Estança Harmònica arriba, amb aquest programa festiu, als 100 concerts des del seu inici. Barroquíssims vol ser una veritable festa barroca. A més dels elements musicals que fan atractius aquests concerts, intervindrà l’escenografia a través del vestuari d’època. El repertori és «barroquíssim»: brillant, amb molts contrasts, ornamentacions, coloratures, bravura, delicadesa... Gaudirem amb Händel, Bach, Vivaldi, Telemann... en definitiva, els imprescindibles de la música barroca.

Barroquíssims, concert de L´Estança Harmònica
Per fer possible aquesta proposta espectacular, donem les gràcies a les quatre institucions que han donat suport a L’Estança Harmònica durant quasi 14 anys, des del 2007 al 2021, i a tot el públic que ha omplit els nostres concerts.

Per molts anys i molts concerts!

Barroquíssims

Marche pour la Cérémonie des Turcs

dins de Le Bourgeois Gentilhomme..............................J. B. Lully

Lo seguitai felice

dins de l’òpera L’Olimpiade, RV 725................................A. Vivaldi

Abdelazer or the Moor’s Revenge, Z 570
II - VIII.................................................................................................. H. Purcell

Meine Seele hört im Sehen, HWV 207
dins de Neun deutche Arien ........................................ G. F. Händel

Concert per a oboé i violí, RV 548

I. Allegro, II. Largo, III. Allegro................................................ A. Vivaldi

Lascia ch’io pianga
dins de Rinaldo, HWV 7 .................................................... G. F. Händel

Concert per a viola, corda i continu, TWV 51:G9

II. Allegro............................................................................ G. Ph. Telemann

Chaconne des Scaramouches, Trivelins et Arlequins
dins de Le Bourgeois Gentilhomme............................... J. B. Lully

Schafe können sicher weiden
dins de Was mir behagt, ist nur die muntre Jagd!, BWV 208....J. S. Bach

Aria quinta sopra la Bergamasca
dins de Sonate, arie et correnti ....................................M. Uccellini

Herz und Seele sind erfreut
dins de Weiche, Lust und Frohlichkeit, TWV 1:1536 .. G. Ph. Telemann


Ver fotos

La finalidad de vivecastellon.com es contar lo que sucede en Castellón y provincia a través de las imágenes. Si desea realizar alguna observación o reparo sobre las mismas, envíe un correo a info@vivecastellon.com

© 2024 vivecastellon.com | Noticias Castellón | C/ La Olivera, 5 - portal 1 - 1B - 12005 Castellón | Tel. 609 605 564 - 650 977 277 | AVISO LEGAL | portada | Nuestros anunciantes     facebook vivecastellon.com   twitter  @vivecastellon   Instagram vivecastellon_pepelorite