Empresas, comercios y servicios de Castellón y provincia Noticias de Castellón y provincia Eventos de  Castellón y provincia Agenda de Castellón y provincia Galerías fotográficas de Castellón y provincia Imprime tus fotos de vivecastellon.com
Noticias » Música, conciertos » Presentació del nou disc de la Borriana Big band ´Peix Enamorat´

NOTICIAS DE CASTELLóN Y PROVINCIA « volver

04 - 02 - 20, Castelló

Presentació del nou disc de la Borriana Big band ´Peix Enamorat´

Presentació del nou disc de la Borriana Big band ´Peix Enamorat´
El passat dijous 30 de gener en la Sala Candilejas de Castelló, celebraren l'acte de presentació del nou disc de la Borriana Big band "Peix Enamorat", on es va poder escoltar per primera vegada.

Presentà l'acte el Secretari Autonòmic d'Ocupació en la Generalitat Valenciana Enric Nomdedéu Biosca.

RESSENYA DE L´ÀLBUM “PEIX ENAMORAT” DE L´ORQUESTRA “BORRIANA BIG BAND”


Amb una manera particular de fer i sentir la música popular valenciana, i després de mesos i mesos d´incansable treball, per fi arriba a les nostres oïdes, el segon àlbum de l´orquestra Borriana Big Band. I com no, aquest recull de temes sota el títol Peix Enamorat, està destinat a seguir la mateixa trajectòria que l´antecessor disc D´ací, el qual, amb poc més d´un any de vida, va estar un dels nominats com a artista revelació dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i com a millor álbum als Premis Tresdeu 2018.

Peix Enamorat
és un projecte dinàmic, potent i personal, que compta amb arranjaments originals del seu compositor i director Juanjo Carratalà, reconegut productor musical, músic professional, compositor i arranjador que amb un llarg i extens recorregut musical i discogràfic, ens presenta una obra plena de ritme, d´encant i bellesa.

Amb tot, Peix Enamorat, és en realitat, fruit d´anys d´investigació de la música tradicional valenciana per part del seu creador. És una caixa de sorpreses, una magnífica travessia per aigües mediterrànies on el deliri per la música traçarà les coordenades perfectes per gaudir d´un espectacle inimaginable. A més a més, aquesta proposta atrevida, que es nodreix de les nostres arrels culturals, aconsegueix fusionar en un mateix treball la música d´autors que han fet història a la nostra terra, com ara Paco Muñoz, Miquel Gil, Aspencat, etc, versionant, orquestrant i capgirant-les amb un estil diferent. L´arranjador incorpora instruments com la dolçaina, la viola de roda, la flauta barroca i el bouzouki per crear un ambient explosiu i alhora harmònic. Per acabar-ho d´adobar, una nova aposta és la incorporació en aquest àlbum d´un tema inédit amb el títol “Les teues mans”, musicalitzat pel mateix Juanjo Carratalà i amb lletra d´una poetessa contemporània. Un tema que pretén vigoritzar el treball de les dones al llarg de l´història, una feina que ha romàs callada i que amb la dolça veu de la cantant del grup, encendrà la llum d´un nou camí.

Tot això, és possible gràcies a la formació musical, una orquestra versàtil, amb potencial i capaç d´interpretar des d’un tema clàssic de jazz, fins a un tema de ska, rock, latín, etc. Borriana Big Band ens atrapa, ens condueix a les nostres arrels i ens ompli de goig; tant per recordar temps passats, com per a que el jove projecte el seu futur.

Sens dubte, L’orquestra Borriana Big Band és un espectacle que ens fa gaudir sense llimits i Peix Enamorat, un disc que tothom hem d´escoltar.

Concierto y presentación del disco de Borriana Big band

La finalidad de vivecastellon.com es contar lo que sucede en Castellón y provincia a través de las imágenes. Si desea realizar alguna observación o reparo sobre las mismas, envíe un correo a info@vivecastellon.com

© 2024 vivecastellon.com | Noticias Castellón | C/ La Olivera, 5 - portal 1 - 1B - 12005 Castellón | Tel. 609 605 564 - 650 977 277 | AVISO LEGAL | portada | Nuestros anunciantes     facebook vivecastellon.com   twitter  @vivecastellon   Instagram vivecastellon_pepelorite