Empresas, comercios y servicios de Castellón y provincia Noticias de Castellón y provincia Eventos de  Castellón y provincia Agenda de Castellón y provincia Galerías fotográficas de Castellón y provincia Imprime tus fotos de vivecastellon.com
Noticias » Festivales » Tot preparat per al Feslloc 2023

NOTICIAS DE CASTELLóN Y PROVINCIA « volver

05 - 07 - 23, Benlloch

Tot preparat per al Feslloc 2023

Tot preparat per al Feslloc 2023
El dijous comença el festival de referència de música en valencià

Benlloc s’omplirà de música i activitats culturals de tota mena


Benlloc ja està a punt perquè el pròxim dijous 6 de juliol la música arribe a la Plana Alta. La nova edició del Feslloc ve carregada d’artistes de gran nivell que se'n pujaran als escenaris dins d’un festival on la cultura pròpia, l’antifeixisme i la nova ruralitat és el principal fill conductor.

Com és de costum l’inici del festival el marca la xaranga del Feslloc. A les 18.45 h del dijous un correbars passejarà per tot el poble de Benlloc amb tots i totes les assistents d’aquesta jornada de benvinguda. Després, els concerts començaran aquest primer dia a les 20.00 h de la mà de Niuss a l’escenari Ovidi pel que també passaran artistes com Esther o Jazzwoman, entre altres.

El divendres al matí començaran les activitats culturals. A les 11.00 no podeu perdre-vos el taller d’estampació de samarretes. Tant les samarretes com la pintura s’oferirà de manera gratuïta a tots els feslloquers. La primera taula redona del festival, que porta el nom d'“Antifeixisme al País Valencià: 30 anys de la mort de Guillem” tindrà lloc a les 12.00 h. A les 13.00 h es farà el primer dels Pòdcasts del Feslloc, per part de Greuges Pendents, un dels projectes guanyadors d’EscolaLab 2022, amb la temàtica “Ruralitat i futur”. Aquest dia també se celebrarà el Campionat de Bàsquet 3x3.

El segon dia, l’espai de concerts es dividirà en dos: L’Auditori de Benlloc, on podrem gaudir de la música a partir de les 16.30 h. L’altre escenari serà l’Ovidi, a la pista poliesportiva, on els concerts començaran a les 20.00 amb Aina Koda, encara que també podrem viure els espectacles de Neus Ferri, The Tyets, Smoking Souls o Roba Estesa fins a les 03.15 h, que serà el grup Malparlat qui tanque la nit.

El dissabte també es faran tota classe d’activitats que començaran amb la Fira Feminista a les 11.30 h a la Pineda del Feslloc. També tindrem la segona taula redona a les 12.00 h, la temàtica de la qual girarà entorn del consum d’aliments i el seu impacte, amb el nom de “La revolució al plat. Sobirania alimentària i territori”. El segon dels Pòdcasts del Feslloc vindrà presentat per “El dolcet pal café”, que serà a partir de les 13.00 h i comptarà amb una entrevista a l’escriptora Elena Solanas Roig. Pel que fa a les competicions esportives hi haurà Campionat del Futbol Sala, que començarà a les 11.00 h. I a la mateixa hora també es farà el Campionat de Frontó de Mà per Parelles.

Aquest últim dia de festival també trobarem dues localitzacions per als concerts. La música començarà a l'Auditori de Benlloc a les 16.30 h amb Lola Bou i Manel Brancal per a després gaudir de Kela i La Maria. Per altra banda, els concerts de la pista poliesportiva arrancaran a les 20.00 h amb la celebració del 50 aniversari de Carraixet. Més artistes com Colomet, Zetak, Auxili, La Fúmiga i Tito Pontet també se’n pujaran a l’escenari. Tot per a tancar amb les xiques de Maluks a partir de les 05.35 h.

Des de l’Associació Feslloc asseguren que ja queden pocs abonaments disponibles i animen als feslloquers i feslloqueres a no esperar-se a última hora i assegurar-se així l’assistència a la 17a edició del festival de la música en valencià. Els diferents tipus d’abonaments i entrades estan disponibles al seu web feslloc.com.

Fuente: Comunicación Feslloc

La finalidad de vivecastellon.com es contar lo que sucede en Castellón y provincia a través de las imágenes. Si desea realizar alguna observación o reparo sobre las mismas, envíe un correo a info@vivecastellon.com

© 2024 vivecastellon.com | Noticias Castellón | C/ La Olivera, 5 - portal 1 - 1B - 12005 Castellón | Tel. 609 605 564 - 650 977 277 | AVISO LEGAL | portada | Nuestros anunciantes     facebook vivecastellon.com   twitter  @vivecastellon   Instagram vivecastellon_pepelorite