Empresas, comercios y servicios de Castellón y provincia Noticias de Castellón y provincia Eventos de  Castellón y provincia Agenda de Castellón y provincia Galerías fotográficas de Castellón y provincia Imprime tus fotos de vivecastellon.com
Noticias » Cultura » XV Premi de Narrativa Breu ‘Josep Pascual Tirado’

NOTICIAS DE CASTELLóN Y PROVINCIA « volver

09 - 05 - 14, Castellón. Diputación

XV Premi de Narrativa Breu ‘Josep Pascual Tirado’

XV Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado

Esta mañana ha tenido lugar la presentación del XV Premi de Narrativa Breu ‘Josep Pacual Tirado’de obras escritas en valenciano organizado por la Federación de Collas de Castellón, la Librería Babel y Editorial Urania.

La Diputación de Castellón colabora con la celebración este certamen con el objetivo de contribuir al desarrollo y la promoción de la literatura en valenciano y la figura del escritor que da nombre a este concurso.

El diputado de Cultura, José Luis Jarque, ha explicado que “se trata de una convocatoria imprescindible para promocionar a los autores que escriben en valenciano y que ayuda a difundir sus obras en nuestra lengua. Sus quince años de trayectoria avalan la profesionalidad con la que este concurso se organiza y el interés que suscita entre el ámbito cultural de la provincia y la Comunitat”.

Como requisitos de las obras que se presenten, las bases del premio recogen que deben ser originales, inéditas y escritas en valenciano. El tema será libre y el veredicto del jurado se hará público el 8 de octubre. El premio estará dotado de 3.000 euros, que aporta la Diputación de Castellón, y la entrega del mismo se realizará el 19 de noviembre en torno al aniversario de la edición de la novela Tirant lo Blanc de Joanot Martorell.

BASES

La Federació Colles de Castelló, la Llibreria Babel i Unaria Ediciones amb l’objecte de promoure la figura de l’escriptor Josep Pascual Tirado, a més de contribuir al desenvolupament i promoció de la literatura valenciana, organitzen, comptant amb el patrocini de l’Excel·lentíssima Diputació de Castelló, la XV Edició del Premi de Narrativa Breu “Josep Pascual Tirado”, per a obres escrites en valencià, d’acord amb les següents bases:

1.- Les obres participants en aquest Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado hauran de ser originals, inèdites i escrites en valencià. El tema serà lliure.

2.- Els treballs hauran de presentar-se a doble espai i per una sola cara, per quadruplicat. L’organització no retornarà les còpies que seran destruïdes en passar 30 dies de fer públic el veredicte del Jurat.

3.- Els reculls s’encapçalaran amb un lema, acompanyats d’una plica tancada. En la part exterior figurarà el lema i en l’interior el títol de l’obra, la identificació, telèfon i l’adreça de l’autor o autora.

4.- El recull de narracions haurà de tindre una extensió mínima de setanta-cinc pàgines i màxima de cent trenta Din-A4.

5.- Cada autor hi podrà presentar els reculls de narracions que considere oportú.

6.- Els originals s’adreçaran a la Llibreria Babel, carrer Guitarrista Tàrrega, núm. 20, 12003 Castelló de la Plana, abans del 24 de juny de 2014.

7.- La quantia del premi serà de 3.000 euros, lliurat per l’Excel·lentíssima Diputació de Castelló i la publicació la realitzarà l’Editorial Unaria.

8.- El jurat estarà format per Francesc Navarro del Alar, Amelia Díaz Benlliure i Maria España Novoa, amb Joan Josep Trilles i Font que actuarà com a secretari en nom de la Federació Colles de Castelló i Vicent Pascual Roig com a president.

9.- El veredicte del jurat es farà públic el 8 d’octubre de 2014, vespra de la Diada Nacional del País Valencià, i d’ell es facilitarà la informació oportuna. El lliurament es farà el dimecres 19 de novembre del 2014, al voltant de l’aniversari de l’edició de la novel·la Tirant lo Blanch de Joanot Martorell

10.- El fet de presentar-se al premi suposa l’acceptació d’aquestes bases. 2

La finalidad de vivecastellon.com es contar lo que sucede en Castellón y provincia a través de las imágenes. Si desea realizar alguna observación o reparo sobre las mismas, envíe un correo a info@vivecastellon.com

© 2024 vivecastellon.com | Noticias Castellón | C/ La Olivera, 5 - portal 1 - 1B - 12005 Castellón | Tel. 609 605 564 - 650 977 277 | AVISO LEGAL | portada | Nuestros anunciantes     facebook vivecastellon.com   twitter  @vivecastellon   Instagram vivecastellon_pepelorite