Empresas, comercios y servicios de Castellón y provincia Noticias de Castellón y provincia Eventos de  Castellón y provincia Agenda de Castellón y provincia Galerías fotográficas de Castellón y provincia Imprime tus fotos de vivecastellon.com
Noticias » Deportes » Castelló presenta el XIII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana

NOTICIAS DE CASTELLóN Y PROVINCIA « volver

02 - 03 - 23, Castelló

Castelló presenta el XIII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana

Castelló presenta el XIII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana
El Club Pilotari Castelló prepara una doble cita amb dues partides d’Escala i corda que tindran lloc el 13 de març al Trinquet del Parc Esportiu Sindical.

El regidor d’esports de Castelló, Omar Braina, ha assistit a la presentació del XIII Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana junt amb la presidenta del Club Pilotari de Castelló, Noemí Torrijos, Diego López com a representant dels jugadors i Manolo Martin, com a membre de la Fundació de Pilota Valenciana.

Braina anima a tota la ciutadania a "gaudir de la millor pilota professional, en un dia gran per l’esport i per les nostres festes, i com a regidor espera que siga un èxit i acudisca molta gent al trinquet”.

Per la seua banda, la presidenta del Club Pilotari de Castelló, Noemí Torrijos, ha destacat el significat de l'acte, amb més de setanta-tres anys d’història, i tretze en les noves instal•lacions del Parc Esportiu Sindical. Un reflex de la importància de la pilota a la nostra ciutat i del compromís del Club. A més, ha afegit: “enguany volem convidar a tot Castelló a viure la festa de la pilota, fent un homenatge, com ja ve sent habitual, a un jugador que ens ha acompanyat moltes edicions en aquest trofeu, a Félix Peñarrubia Larrosa, conegut com a Félix de Dénia".

El Club Pilotari ha preparat una jornada especial el dilluns de Magdalena de vesprada. La primera cita serà a les 16.30 h amb la partida que enfrontarà a l'homenatjat Fèlix de Dénia (mitger), acompanyat pel jove Diego d'Onda (rest), s'enfrontaran a l'equip format per Mario de Riba-roja i Salva de Massamagrell. Posteriorment, a les 17.30 h se li farà el reconeixement a Félix per disputar, a les 18.00 h l’atractiva Partida d'Escala i corda de la XXXII Lliga CaixaBank que enfrontarà a De la Vega, Tomás II i Bueno, a Giner, Javi i Conillet.

El Club també ha preparat una segona cita el dimecres 15 de març, al carrer Gràcia, a partir de les 16.00 h, amb diferents activitats de pilota, com ja va sent tradició.

Fuente: Club Pilotari Castelló

La finalidad de vivecastellon.com es contar lo que sucede en Castellón y provincia a través de las imágenes. Si desea realizar alguna observación o reparo sobre las mismas, envíe un correo a info@vivecastellon.com

© 2024 vivecastellon.com | Noticias Castellón | C/ La Olivera, 5 - portal 1 - 1B - 12005 Castellón | Tel. 609 605 564 - 650 977 277 | AVISO LEGAL | portada | Nuestros anunciantes     facebook vivecastellon.com   X  @vivecastellon   Instagram vivecastellon_pepelorite