Empresas, comercios y servicios de Castellón y provincia Noticias de Castellón y provincia Eventos de  Castellón y provincia Agenda de Castellón y provincia Galerías fotográficas de Castellón y provincia Imprime tus fotos de vivecastellon.com
Noticias » Música, conciertos » Concert de Nadal 2012 de la Big Band UJI

NOTICIAS DE CASTELLóN Y PROVINCIA « volver

17 - 12 - 12, Castellón.

Concert de Nadal 2012 de la Big Band UJI

Concert de nadal 2012 Bib band UJI

El jueves 20 de diciembre a las 19:30h en el Paraninf de la Universitat Jaume I tendrá lugar el Concert de Nadal 2012 de la Big Band UJI dirigido por Ramón Cardo.

Fa vuit anys que es va iniciar l’Espai de Jazz, un projecte musical que pretenia ampliar i donar noves perspectives a l’Aula de Música de l’UJI. Un punt de trobada pels músics interessats en aquesta música centenària i renovadora que ofereix la possibilitat de poder treballar amb gent reconeguda i especialitzada en la matèria i, per tant, de gaudir i nodrir-se de l’experiència de tots aquests professionals del jazz.

Dins de l’Espai de Jazz, naix la Big Band UJI, i ho fa com a l’agrupació referent del projecte. Per a posar en marxa tot aquest engranatge es va confiar en una de les figures més rellevants del món del jazz a Espanya: Ramón Cardo. La seua tasca pedagògica és coneguda per la qualitat de la seua metodologia sobre l’educació del jazz. I la Big Band és l’element que uneix i posa en pràctica els diferents paràmetres de les activitats que es treballen dins de l’Espai de Jazz.

Amb aquest concert volem compartir amb el públic el resultat del nostre treball, i fer-lo partícip d’aquesta experiència musical que aporta innovació al tradicional concert de Nadal.

Ramón Cardo
Naix a Godella, on als nou anys inicia la seua carrera musical. Estudia al Conservatori Superior de Música de València la carrera superior de saxofon. Completa la seua formació jazzística al Taller de Músics de Barcelona i en diversos seminaris de jazz internacionals.

Actualment, la seua activitat com a saxofonista i director gira al voltant de les seues formacions habituals: el Quartet, la Ramón Cardo Big Band, Ramón Cardo Orange Swing, Enjazzats Big Band, Clasijazz d’Almeria i la Big Band UJI, també forma part de l’Ivam Jazz Ensemble. La seua activitat docent actual comprèn la direcció pedagògica de l’Espai de Jazz de la Universitat Jaume I de Castelló i les classes de jazz al Conservatori Superior de Música de València. Com a compositor treballa amb els Spanish Brass Luur Metals en un projecte al voltant del cant valencià amb cantaor, que es registrarà el proper mes de febrer.

Components de la Big Band UJI
Jesús Gallardo (bateria); Daniel Fernández (baix elèctric); Bruno Esteban (guitarra); Néstor Zarzoso (piano); Inma Martínez (saxo alt); Alberto Martín (saxo alt); Pablo Bautista (saxo tenor); José Muñoz (saxo tenor); Bernat Fayos (saxo baríton); Julio Domingo (trombó); Félix Garcia (trombó); Vicente Giner (trombó); Óscar Torres (trombó); Héctor Jacinto (trompeta); Vicente Lázaro (trompeta); Luis Alguacil (trompeta); Paco Albiol (trompeta); Marc Agut (trompeta).

PROGRAMA
1. Milestones... Comp. Miles Davis / Arr. Peter Blair
2. Backrow Politics... Comp. Gordon Goodwin / Arr. Gordon Goodwin
3. Obertura Mood...Comp. Ramón Cardo / Arr. Ramón Cardo
4. Mood Indigo...Comp. Duke Ellington / Arr. Sammy Nestico
5. All The Things You Are...Comp. Jerome Kern / Arr. Michael Swenney
6. Miss Fine...Comp. Oliver Nelson / Arr. Oliver Nelson
7. Caravan...Comp. Duke Ellington / Arr. Michael Swenney
8. A Nightingale Sang In Berkeley Square...Comp. Manning Sherwin / Arr. Roger Holmes
9. Count Bubba’s Revenge....b..Comp. Gordon Goodwin / Arr. Gordon Goodwin
10. Okavongo... Comp. Greg Hopkins / Arr. Greg Hopkings
11. Samba del gringo...Comp. Gordon Goodwin / Arr. Gordon Goodwin
12. Ya Gotta Try...Comp. Sammy Nestico / Arr. Sammy Nestico

La finalidad de vivecastellon.com es contar lo que sucede en Castellón y provincia a través de las imágenes. Si desea realizar alguna observación o reparo sobre las mismas, envíe un correo a info@vivecastellon.com

© 2024 vivecastellon.com | Noticias Castellón | C/ La Olivera, 5 - portal 1 - 1B - 12005 Castellón | Tel. 609 605 564 - 650 977 277 | AVISO LEGAL | portada | Nuestros anunciantes     facebook vivecastellon.com   twitter  @vivecastellon   Instagram vivecastellon_pepelorite